fredag 8 maj 2009

Enkel bärdessert

Så smarrig och enkel dessert man enkelt kan göra i förväg, vilket jag tycker är en väldigt bra fördel.

Du behöver:
250 g Kesella vanilj
250 g Kessela jordgubb/lime
225 g frusna björnbär, 1 pkt
225 g frusna hallon & blåbär, 1 pkt
ca 6 msk råsocker

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda samman de två Kesellasorterna i en skål.
3. Lägg upp bären i 4 portionsskålar (behöver inte tinas) och klicka över Kesellablandningen. Strö över råsockret, jämt fördelat.
4. Gratinera ca 10 - 15 minuter eller tills anrättningen fått fin färg. De ska ätas varma! (men inte så man bränner sig såklart ;) )
Lite suddig bild, men ni ser ju på
ett ungefär hur det ser ut =)

Inga kommentarer: